Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΘΟΥΛΟΥ 0

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΘΟΥΛΟΥ 0
(ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΩΦΥΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

2009
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΗΣ
20 ΣΕΛΙΔΕΣ + ΕΞΩΦΥΛΛΑ





4 σχόλια:

Project ΙππόΚαμπος είπε...

Ο Μικρός Κθούλου 0, στην αρχή ήταν να βγεί σαν κανονική έκδοση απο τον Γ. Τσούκη. Όμως όλη η σειρά (Μικρός Κθούλου) αποκηρύχθηκε απο τον δημιουργό (μαζί με κάποιες άλλες δουλειές) και έτσι αυτη η ιδέα (της κανονικής έκδοσης του Μικρού Κθούλου ο) εγκαταλείφθηκε. Επειδή όμως υπήρχαν κάποιοι που το περίμεναν, ο Γ. Τσούκης το έβγαλε σε λίγα αντίτυπα στο Comicdom Con 2009 όπου και εξαντλήθηκε την πρώτη μέρα. Όπως και στην 'Ρόζ Ταινία Του Τσιχλόφσκυ' έτσι κι εδώ έχουμε εξώφυλλα και εσωτερικές σελίδες σε διαφορα χρώματα. Επίσης στο βιβλιοπωλείο της Βαβέλ βρήκα και κάποια τεύχη τα οποία δεν είχαν αυτοκόλλητο με τον τίτλο, αλλά ήταν εκτυπωμένος (δηλαδή κυκλοφόρησε και με 2 εξώφυλλα). Σε αυτήν την δεύτερη περίπτωση, υπάρχει και εκτύπωση στο οπισθόφυλλο, (κάτι που δεν υπάρχει στην έκδοση που υπήρχε στο Comicdom).

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά έκανε ο Τσούκης και το έβγαλε, έστω και σε αυτή τη μορφή! Το έργο του (ακόμα και αυτό που ο ίδιος αποκύρηξε) αξίζει τον κόπο!

Το δικό μου αντίτυπο ήταν μέσα σε ένα ρόζ/διάφανο πλαστικό φάκελο.

Project ΙππόΚαμπος είπε...

Σωστά!! Τα αντίτυπα που υπήρχαν στο Comicdom, ήταν μέσα σε χρωματιστό (σε διάφορα χρώματα)/διάφανο πλαστικό φάκελο, όπως συμπλήρωσε και ο φίλος (thanx).. Στα αντίτυπα που υπήρχαν στο βιβλιοπωλείο της Βαβέλ ήταν χωρίς φάκελο.

surfmadpig είπε...

γιατί αποκύρηξε τον Κθουλάκο μωρέ ο Τσούκης;

εικονολάγνοι

παρατηρητές